Warlocks Geschiedenis

2018

In de zomer, een Zwerkbal team probeert op te starten in Kortijk.

Lokaal, in samenwerking met de Belgian Quidditch Federation, brengen een bod uit om de Europese Zwerkbal Competitie Divisie 1 van 2019 (EQC D1) naar Harelbeke te brengen.

Op 17 oktober 2018, wordt er aangekondigd door Quidditch Europe dat EQC D1 zal worden georganisseerd in Harelbeke.

2019

In februari, met de organisatie die falende is in Kortrijk, enkele personen die achter het uitbrengen van het bod proberen om een herstart van het team te doen in Harelbeke, gebruik makende van de hype van EQC.

In maart, enkele spelers van de West Flanders Warlocks, komen samen met enkele vrienden, familie en "gepensioneerde" zwerkbal spelers zonder team vormen een tijdelijk team "Undead Dragons" om zo deel te nemen aan de Belgian Quidditch Cup

Over de volgende maanden, blijft het team trainen.

In mei, wanneer ECQ D1 plaatsvind in Harelbeke, met geweldige ontvangst van de stadsdiensten en spelers over heel Europa.

In september, worden ze officieel lid van de Belgian Quidditch Federation en registreren zich om deel te nemen in de Belgian Quidditch League.

In oktober, West Flanders Warlocks speelt hun allereerste tornooi: BQF Power Cup. Onze allereerste wedstrijd tegen Wonderful Sprouts wordt gewonnen. Hierdoor starten we onze Zwerkbal carrière met een 100% win resultaat. Maar, we verloren onze andere twee matchen die dag.

2020

In februari, we spelen twee historische league wedstrijden

Op 9 februari, Belgian Quidditch League wedstrijden nemen plaats op Harelbeeks terrein voor de eerste keer. Tijdens onze match tegen het tweede team van Ghent Gargoyles, komt het spel tot een einde vanwege onweer.

Een week later, zakken de West Flanders Warlocks naar Brussel af, waar we onze allereerste officiële wedstrijd winnen tegen de Wonderful Sprouts. Wat wou zeggen dat we niet laatste gingen zijn in de nationele competitie.

In Maart, ons seizoen wordt abrupt afgebroken door de COVID-19 pandemie.

2021

Het is enkel in de lente van 2021 dat het team terug kan heropstarten

Wordt vervolgd...

Warlocks Huddle